Din barnfotograf i Malmö

 

 

Jag fotograferar barn, gravida, nyfödda och familj. Min ateljé i centrala Malmö har jag haft i 14 år. Jag brinner för att ge dig bästa service genom hela processen. Tiden går så fort och det är så viktigt att kunna titta tillbaka på olika tider i barnens liv.

 

Hjärtat klappar lite extra för baby- och barnfotograferingar som jag tycker är fantastiskt roligt! Jag har ett stort tålamod och försöker alltid fånga barnet precis som det är.

 

För att kunna skapa dessa fina bilder är det viktigt för mig att jobba med kvalitet genom hela processen. Allt från vad barnen ska ha på sig till bakgrund, och fram tills att ni får era färdiga produkter i handen. Därför lägger jag mycket tid på varje kund och tar bara emot ett begränsat antal fotograferingar varje vecka.

 

I studion finns flera garderober fyllda med fina kläder ditt barn eller du som är gravid eller mamma kan låna. Jag är fotografen för dig som uppskattar klassiska, tidlösa porträtt. Så fint att hänga upp dessa fotografier som stora, stilrena tavlor hemma. En riktigt snygg inredningsdetalj!

 

 

 

Jag är stolt över mina priser i fotografi.

Silverplats i EM 2024, FEP Awards i kategori Porträtt.

 

En av 10 finalister i EM 3 år i rad i Porträtt. Guld i Klassiskt porträtt i Årets Porträttfotograf 2021, Guld i Kreativt Porträtt 2020, Guld för bästa Barnbild 2019. 2:e plats och Guld i WPE i Barn två gånger under 2021. Bronsplats i SM 2018. Silver och Brons i SM i Barn och Kreativt Porträtt.

 

Varmt välkommen!

 

Anna Arvidsson

Medlem i Svenska Porträttfotografers förbund

 

 

 

 

FÖLJ MIG PÅ @FOTOGRAFANNNAARVIDSSON

epost info@annaarvidsson.se

telefon 0737 15 38 87

Kronborgsvägen 8 i centrala Malmö