FINE ART BARNFOTOGRAFERING MALMÖ

 

 

Vad menas med Fine Art?

 

Fine Art barnfotografering är klassiska bilder i tidlös stil. Jag fullkomligt älskar dessa vackra bilder! Något alldeles speciellt att hänga på väggen som stora, fina tavlor! Ett konstverk på ditt eget barn. Passar bäst för barn från 7 års ålder. Här försöker jag verkligen få fram en känsla i bilderna.

 

 

Hur går det en konstnärlig fotografering till?

 

Först kommer ni hit på fotografering och betalar en avgift för den. Inga digitala bilder eller produkter ingår i fotoavgiften. Det ingår att ta syskonbilder och att låna kläder. Även en bildvisning ingår, här visar jag era bilder och ni väljer själva vad ni önskar beställa. Välj mellan digitala bilder eller förstoringar, album mm. Prisexempel för hyllan 18x24 590 kr, lyxig laminerad 30x40 för väggen 2200 kr, album från 4500 kr, högupplösta digitala bilder 5 st för 3900 kr, 10 st 5500 kr.

 

 

Vad kostar fotograferingen?

 

Fine Art barnfotografering inkl. bildvisning i studion, pris 1200 kr. Betalas vid fotograferingen. I priset ingår mina förberedelser, fotografering, lån av kläder, redigering samt en bildvisningstimme. Bilder ingår inte, du beställer istället precis vad du vill ha. Se vad jag erbjuder och pris längst upp under "Produkter". Har ni flera barn ingår syskonfotografering samt enskilt på båda/alla barnen. Vill föräldrar vara med på några bilder tillkommer 600 kr. Helgtillägg 1500 kr.

 

Fotografens stil

 

Jag är fotografen för dig som uppskattar konstnärliga, kreativa och tidlösa bilder där barnet är i fokus med naturliga färger och fint ljus. Alla fotografer har olika stilar så det är viktigt att du hittar en som passar din smak.

 

 

Rekvisita

 

I studion finns massvis med fin rekvisita. Det finns flera olika bakgrunder och fina pallar, stolar mm. Även vackra fjäderkragar mm.

 

 

Kan man låna kläder?

 

Det finns en hel garderob fylld av vackra kläder och håraccessoarer ditt barn kan låna. De allra flesta som kommer hit lånar kläder här. Här finns flera vackra vintageklänningar. Kolla storlek med mig innan. Kläderna betyder mycket för vilken stil och känsla du får i bilden. Det är viktigt att de inte tar över men ändå ger det där lilla extra! Fina milda färger som beige, grått, gammelrosa och dova färger gör sig fint på bild. Spets är alltid fint på bild. Även tufft med kostym eller kavaj till killarna. Eller sommarkänsla med beige linnebyxor och skjorta. Vik gärna upp ärmar och byxben för en lite avslappnad känsla. Och du, glöm inte att ta bort nagellack och tatueringar!! Undvik för stora kläder.

 

 

Vad ska vi tänka på?

 

Går barnet i skolan, kom direkt efter att skolan slutat. Att bli fotograferad kräver lite koncentration och det är lättast för barnet om det kommer så tidigt på dagen som möjligt. De blir trötta senare på eftermiddagen. Visa gärna lite av mina bilder så barnet vet hur det kommer bli. Vill ni så kan ni ta med färska blommor eller annat.

 

 

 

 

Hur lång tid tar fotograferingen?

 

Fotografering tar ca. 1-1 1/2 timme. Det är viktigt att vi tar det i barnets takt och pausar om det blir för mycket. Ingen ska känna sig stressad.

 

 

Vad händer om mitt barn är sjukt?

 

För att jag ska kunna ta naturliga och fina bilder är det viktigt att barnet är pigg och glad. Känner sig barnet lite febrigt eller så är det ett måste att boka om.

 

 

Vad händer sen?

 

Veckan efter kommer ni tillbaka till studion och då visar jag er ca. 30 fina bilder. Ni bestämmer här under bildvisningen, som tar en timme, vilka bilder och produkter ni vill beställa. Jag hjälper er gärna hitta rätt produkter till er hem, en fin ram eller tavla som passar med er inredning och kanske en fin box i linne som kan ligga framme.

 

 

Kan man få bilderna digitalt också?

 

Självklart, de bilder du köper får du även som en liten digital fil. Obs inte för print, utan för att kunna ha på mobilen och lägga på sociala medier. Vill du köpa högupplösta för egen print kan du göra detta men jag rekommenderar att istället låta fotografen göra klart sitt arbete med bildframställning.

 

Varmt välkomna till en fin fotografering!

 

 

Contact usVälkommen hit!

skicka förfrågan

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
FÖLJ MIG PÅ @FOTOGRAFANNNAARVIDSSON

epost info@annaarvidsson.se

telefon 0737 15 38 87

Kronborgsvägen 8 i centrala Malmö