BABY

3-12 månaderBaby

BABYFOTOGRAFERING MALMÖ

 

 

Det är så värdefullt att ha fina professionella bilder på sina barn i olika åldrar. Dessa bilder kommer vara bland det dyrbaraste du äger genom livet.

 

Vad kostar barnfotografering?

 

Barnfotografering inkl. bildvisning i studion, pris 1200 kr. Betalas vid fotograferingen.

I priset ingår mina förberedelser, fotografering, lån av kläder, redigering samt en bildvisningstimme. Bilder ingår inte, du beställer istället precis vad du vill ha. Se vad jag erbjuder och pris längst upp under "Produkter". Har ni flera barn ingår syskonfotografering samt enskilt på båda/alla barnen. Vill föräldrar vara med på några bilder tillkommer 600 kr. Helgtillägg 1500 kr.

 

Vid vilken ålder ska man komma?

 

Min favoritålder är när babyn lärt sig sitta vid ca 7-8 månader. Vid denna tid är babyn nyfiken och bjuder på många söta miner. Babyn sitter still och är väldigt lätt att fotografera. 1 år är också en fin tid men här sitter babyn inte still och det blir en mer intensiv fotografering. Även 3-4 månader är en fin tid.

 

Rekvisita

 

I studion finns massvis med fin rekvisita. Det finns bilar, gunghästar, nallar, korgar, resväskor och leksaker. Så barnet blir fullt sysselsatt!

Kan man låna kläder?

 

Det finns en hel garderob fylld av fina hängselbyxor, skjortor och rompers, klänningar och söta dressar! Här finns håraccessoarer i mängder! De allra flesta som kommer hit lånar kläder här. Kläderna betyder mycket för vilken stil och känsla du får i bilden. Det är viktigt att de inte tar över men ändå ger det där lilla extra! Fina milda färger som beige, grått, gammelrosa och dova färger gör sig fint på bild. Spets är alltid fint på bild. Även sött att klä upp barnen lite. Vik gärna upp ärmar och byxben för en lite avslappnad känsla. Undvik för stora och för små kläder.

 

Fotografens stil

Jag är fotografen för dig som uppskattar konstnärliga, kreativa bilder där barnet är i fokus med naturliga färger och fint ljus. I studion finns också mycket rekvisita i äldre stil som gör sig så fint på bild. Alla fotografer har olika stilar så det är viktigt att du hittar en som passar din smak. För mig är det så viktigt att fånga en fin känsla i bilderna. Jag ser det där du kanske inte tänker så mycket på just nu men som om några år kommer vara så glad över att ha förevigat! De söta små riskornen i babyns mun, den förvånade minen, den söta lilla nacken, de gulliga små fötterna...ja, du förstår.

 

Vad behöver vi tänka på?

Små barn måste fotograferas på förmiddagen när de är pigga och glada. De orkar inte med en fotografering efter en hel dag hemma eller på förskolan! Boka inte en tid när babyn brukar sova. Det är viktigt att mötet med mig blir glatt och positivt, därför är det viktigt att lägga undan ex napp eller favoritgosedjuret redan innan ni kommer in här. Om ni har med egna kläder, glöm inte att stryka dem.

 

 

 

Kan man ta "Smash The Cake"?

 

Självklart kan du det. Det kostar inget extra och går att kombinera med vanliga porträtt. Du tar själv med egen tårta och ev vimpel och ballong.

 

Hur lång tid tar fotograferingen?

 

Fotografering tar ca. 1-1 1/2 timme. Det är viktigt att vi tar det i barnets takt och pausar om det blir för mycket.

 

Vad händer om mitt barn är sjukt?

 

För att jag ska kunna ta naturliga och fina bilder är det viktigt att barnet är pigg och glad. Känner sig barnet lite febrigt eller så är det ett måste att boka om.

 

Vad händer sen?

 

Veckan efter kommer ni tillbaka till studion och då visar jag er ca. 30-40 fina bilder. Ni bestämmer här under bildvisningen, som tar en timme, vilka bilder och produkter ni vill beställa. Jag hjälper er gärna hitta rätt produkter till er hem, en fin ram eller tavla som passar med er inredning och kanske en fin box i linne som kan ligga framme.

 

Kan man få bilderna digitalt också?

 

Självklart, de bilder du köper får du även som en liten digital fil. Obs inte för print, utan för att kunna ha på mobilen och lägga på sociala medier. Vill du köpa högupplösta för egen print kan du göra detta men jag rekommenderar verkligen att istället låta fotografen göra klart sitt arbete med bildframställningen så bilderna blir rätt i färg mm. Dessutom erbjuder jag så fina produkter som du inte kan hitta själv.


Varmt välkomna på bus i studion!

Contact usVälkommen hit!

skicka förfrågan

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
FÖLJ MIG PÅ @FOTOGRAFANNNAARVIDSSON

epost info@annaarvidsson.se

telefon 0737 15 38 87

Kronborgsvägen 8 i centrala Malmö