NYFÖDDFOTOGRAFERING MALMÖ

 

Tänk att ha förevigat sin lilla skatt under dess allra första dagar i livet! Jag vill fånga ögonblick som du kan glädjas över i många år.

 

Under mina 14 år har jag fått en kompetens och erfarenhet som jag hoppas att du kan känna dig trygg med när du lämnar över din baby till mig. Säkerheten kommer alltid gå först.

 

 

Hur går en nyföddfotografering till?

 

Först kommer ni hit på fotografering och betalar en avgift för den. Inga digitala bilder eller produkter ingår i fotoavgiften. Finns syskon ingår att ta på dem ihop. Även en bildvisning ingår, här visar jag era bilder och ni väljer själva vad ni önskar beställa. Välj mellan digitala bilder eller förstoringar, album mm. Prisexempel för hyllan 18x24 590 kr, lyxig laminerad 30x40 för väggen 2200 kr, album från 4500 kr, högupplösta digitala bilder 5 st för 3900 kr, 10 st 5500 kr.

 

 

 

Vad kostar nyföddfotografering?

 

Nyföddfotografering inkl. bildvisning, pris 1700 kr. Här ingår även att ta syskonbilder. Önskar ni ta familjebilder tillkommer 600 kr. Det ingår även en babyfotografering när babyn är mellan 7-9 månader, värd 1200 kr. Inga bilder ingår i fotograferingarna utan beställs separat på bildvisning. Se vad jag erbjuder och priser längst upp under "Produkter". Jag erbjuder en kollektion av de finaste produkterna på marknaden. Underbara tavlor som passar in i hemmet, fina boxar, album eller digitala bilder.

 

 

När bokar jag fotograferingen?

 

Det är mycket viktigt att boka i god tid under graviditeten för att säkert få en plats. Jag tar emot ett begränsat antal fotograferingar varje månad. Hör du av dig först när du har fött så finns tyvärr en stor risk att jag inte har möjlighet att ta emot er. Vid bokning betalar du fotograferingen, sedan hör du av dig när du fött och får då en tid av mig inom babyns första 14 dagar.

 

 

Varför ska de fotograferas inom 14 dagar?

 

Nyföddfotografering görs helst när babyn är mellan 7-14 dagar eftersom babyn sover djupt och gillar att krypa ihop i fosterställning under denna tid. Den går att genomföra inom första 4 veckorna men blir svårare då de inte sover lika djupt och vill gärna sträcka ut sig mer. De växer fort på bara 1 månad!

 

 

Hur lång tid tar fotograferingen?

 

Fotograferingen sker i lugn och ro i babyns takt och tar cirka 3 timmar. Då är det inräknat gott om tid för att babyn ska komma till ro. Du sitter bekvämt i soffan och vilar, eller om du önskar, sitt precis bredvid och titta på när jag poserar och fotograferar din lilla skatt. I studion finns kaffe och lite choklad! Önskar du ta syskonbilder tas dessa i början och sedan behöver någon ta ut/hem storasyskonet så vi har lugn och ro i studion.

 

Säkerhet

 

Säkerheten är självklart det allra viktigaste och ni kan känna er helt trygga att lämna över er lilla skatt i några timmar. Jag har 13 års erfarenhet och känner hela tiden efter så babyn trivs och mår bra. Är babyn inte bekväm i en viss pose avbryter jag och tar en annan. Då blir det också naturliga och fina bilder, när babyn är trygg och bekväm. Det är varmt och skönt i studion och vi har gott om tid så ni behöver inte känna er stressade.

 

 

Behöver vi ta med något?

 

Det enda du behöver ta med är blöjor och gärna en napp. I studion finns allt för att din lilla baby ska ha det bra. Här finns skötbord, värmeelement, massor av söta blöjbyxor, mössor, wraps och hårband att låna. Här finns också många fina filtar, sängar och korgar att lägga den lilla i.

 

 

Fotografens stil

 

Jag är fotografen för dig som uppskattar klassiska och tidlösa bilder där babyn är i fokus. Jag har också mycket rekvisita som gör sig så fint på bild utan att ta över.

 

Mina bilder är tidlösa och klassiska, med mjuka och jordnära toner. Det som utmärker mig är ljuset men också att
bilderna är naturliga med nordiska toner ifrån naturen. Jag plockar gärna in blommor, fällar och fina mössor eller kransar.

Alla fotografer har olika stilar så det är viktigt att du hittar en som passar din smak. Jag gillar att skapa konstnärliga bilder, bilder som passar att hänga på väggen som ett litet konstverk på ditt egna lilla mirakel. Konstnärligt och vackert!

 

 

Vad händer sen?

 

Veckan efter kommer ni tillbaka till studion och då visar jag er ca. 30-40 fina bilder. Ni bestämmer här under bildvisningen, som tar en timme, vilka bilder och produkter ni vill beställa. Jag hjälper er gärna hitta rätt produkter till er hem, en fin ram eller tavla som passar med er inredning och kanske en fin box i linne som kan ligga framme. Kanske har ni mycket möbler i valnöt och då kan vi hitta en fin ram i samma träslag som matchar inredningen.

 

 

Kan man få bilderna digitalt också?

 

Självklart, de bilder du köper får du även som en liten digital fil. Obs inte för print, utan för att kunna ha på mobilen och lägga på sociala medier. Vill du köpa högupplösta för egen print kan du göra detta men jag rekommenderar verkligen att istället låta fotografen göra klart sitt arbete med bildframställningen. Dessutom erbjuder jag så fina produkter i kvalitet och utseende som du inte kan hitta själv.

 

Varmt välkommen med din lilla skatt!

Contact usVälkommen hit!

skicka förfrågan

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
FÖLJ MIG PÅ @FOTOGRAFANNNAARVIDSSON

epost info@annaarvidsson.se

telefon 0737 15 38 87

Kronborgsvägen 8 i centrala Malmö