Mamma & Jag fotografering

 

Visst är det något alldeles speciellt med "Mamma & jag" bilderna. Så fina minnen! Barnen växer ju upp så fort, missa inte att föreviga den underbara tid som är nu. Att som mamma också vara med på bilderna betyder så mycket för ditt barn också. Tänk så roligt att ha dessa bilder att se tillbaka på!

 

 

Hur går Mamma & Jag fotografering till?

 

Först kommer ni hit på fotografering och betalar en avgift för den. Inga digitala bilder eller produkter ingår i fotoavgiften. Det ingår att ta syskonbilder och att låna kläder. Även en bildvisning ingår, här visar jag era bilder och ni väljer själva vad ni önskar beställa. Välj mellan digitala bilder eller förstoringar, album mm. Prisexempel för hyllan 18x24 590 kr, lyxig laminerad 30x40 för väggen 2200 kr, album från 4500 kr, högupplösta digitala bilder 5 st för 3900 kr, 10 st 5500 kr.

 

 

Vad kostar "Mamma & Jag" fotografering?

 

Du kan lägga till denna fotografering på din barnfotografering (som kostar 1200 kr) för endast 350 kr just nu.

 

Annars enbart Mamma & Jag fotografering inkl. bildvisning i studion, pris 1200 kr. Betalas vid fotograferingen. I priset ingår mina förberedelser, fotografering, lån av kläder, redigering samt en bildvisningstimme. Bilder ingår inte, du beställer istället precis vad du vill ha. Se vad jag erbjuder och pris längst upp under "Produkter". Helgtillägg 1500 kr.

 

 

Fotografens stil

 

Jag är fotografen för dig som uppskattar klassiska och tidlösa bilder. Med naturliga färger och fint ljus. Alla fotografer har sin stil så det är viktigt att du hittar en som passar din smak.

 

 

Kan man låna kläder?

 

Det finns en hel garderob fylld av vackra kläder till barnen! Det finns även ett litet sortiment till dig som mamma. Kläderna betyder mycket för vilken stil och känsla du får i bilden. Det är viktigt att de inte tar över men ändå ger det där lilla extra!

 

 

 

 

Hur lång tid tar fotograferingen?

 

Fotografering tar ca. 1-1 1/2 timme. Det är viktigt att vi tar det i barnets takt och pausar om det blir för mycket. Detta ska vara en rolig upplevelse! Men barn är barn och ofta är fotograferingarna ganska kaotiska och intensiva. Det är helt normalt. Har du större barn så brukar fotograferingen ta ca 40 min.

 

 

Vad händer om mitt barn är sjukt?

 

För att jag ska kunna ta naturliga och fina bilder är det viktigt att barnet är pigg och glad. Känner sig barnet lite febrigt eller så är det ett måste att boka om. Det kostar inte extra.

 

 

Vad ska vi tänka på?

 

Små barn måste fotograferas på förmiddagen när de är pigga och glada. De orkar inte med en fotografering efter en hel dag på förskolan. Går barnet i skolan, kom direkt efter att skolan slutat. Det är viktigt att mötet med mig blir glatt och positivt, därför är det viktigt att lägga undan napp eller favoritgosedjuret redan innan ni kommer in här. Berätta gärna att jag heter Anna och har massivs med fina leksaker. Om ni har med egna kläder, glöm inte att stryka dem. Kameran ser allt! Undvik också både för stora och för små kläder. Glöm inte att ta bort nagellack och tatueringar!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad händer sen?

 

Veckan efter kommer ni tillbaka till studion och då visar jag er ca. 20 fina bilder. Ni bestämmer här under bildvisningen, som tar en timme, vilka bilder och produkter ni vill beställa. Skräddarsy er egna beställning och få precis det ni vill ha. Ni kan köpa digitala bilder eller färdiga produkter.

 

Jag hjälper er gärna hitta rätt produkter till er hem, en fin ram eller tavla som passar med er inredning och kanske en fin box i linne som kan ligga framme. Kanske har ni mycket möbler i valnöt och då kan vi hitta en fin ram i samma träslag som matchar inredningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact usVälkommen hit!

skicka förfrågan

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
FÖLJ MIG PÅ @FOTOGRAFANNNAARVIDSSON

epost info@annaarvidsson.se

telefon 0737 15 38 87

Kronborgsvägen 8 i centrala Malmö