GRAVID

GRAVIDFOTOGRAFERING MALMÖ

 

Graviditeten är något alldeles magiskt! Föreviga detta!

 

Låt mig skapa fina och tidlösa minnen som får dig att känna dig vacker. Alla kvinnor förtjänar att ha en riktigt vacker bild som minne från graviditeten!

 

 

Hur går en gravidfotografering till?

 

Först kommer ni hit på fotografering och betalar en avgift för den. Inga digitala bilder eller produkter ingår i fotoavgiften. Det ingår att ta med eventuell partner och barn samt att låna kläder. Även en bildvisning ingår, här visar jag era bilder och ni väljer själva vad ni önskar beställa. Välj mellan digitala bilder eller förstoringar, album mm. Prisexempel för hyllan 18x24 590 kr, lyxig laminerad 30x40 för väggen 2200 kr, album från 4500 kr, högupplösta digitala bilder 5 st för 3900 kr, 10 st 5500 kr.

 

Vad kostar gravidfotografering?

 

Gravidfotografering inkl. bildvisning i studion, pris 1200 kr. Betalas vid fotograferingen. I priset ingår mina förberedelser, fotografering, utlåning av klänningar, redigering samt en bildvisningstimme. Bilder ingår inte, du beställer istället precis vad du vill ha. Se vad jag erbjuder och pris längst upp under "Produkter". Har du en partner eller barn sedan tidigare? Då får du gärna ta några bilder tillsammans med dem, det kostar inget extra. Helgtillägg 1500 kr.

 

När ska man då komma?

 

Omkring vecka 30-34 har magen fått en alldeles lagom storlek som passar perfekt för fotografering. Många uppskattar att de inte kommer för sent under graviditeten då många blir svullna och trötta längre fram.

 

Jag är så obekväm framför kameran

 

Ingen fara alls! Jag är van och visar dig hela tiden hur du kan stå, hålla händerna osv. Så du behöver inte vara nervös! Jag lovar dig att det kommer bli en fin upplevelse där du kan känna dig helt bekväm och trygg!

 

 

Fotografens stil

 

Jag är fotografen för dig som uppskattar klassiska och tidlösa bilder där magen är i fokus. Med naturliga färger och fint ljus. Alla fotografer har olika stilar så det är viktigt att du hittar en som passar din smak. Du kan välja mellan ljusa, drömmiga bilder eller de lite mer mörka med vackra skuggor som framhäver magen på ett vackert sätt. Eller kombinera!

 

 

Kan man låna kläder?

 

Det finns en hel garderob fylld av vackra designklänningar! Kläderna betyder mycket för vilken stil och känsla du får i bilden. Det är viktigt att de inte tar över men ändå ger det där lilla extra!

 

 

Vad ska vi tänka på?

 

Tar du med barn så tänk på att boka en tid redan på morgonen om möjligt, går barnet i skolan så kom direkt efteråt. Barnen blir väldigt trötta efter en hel dag och det kräver koncentration att ta bilder.

 

Fint med trosa och bh i samma stil, snyggt med bred hipstertrosa. Gärna axelbandslös bh till klänningar som är bara över axlarna. Fint med vit bh och trosa till vit klänning, undvik beige. Fint med grå trosor till mina färgglada klänningar. Ha gärna den make-up du brukar ha så att du känner igen dig på bilderna och tycker det ser naturligt ut. Fint med utsläppt hår, locka gärna det lite så håret blir lite vågigt.

 

 

 

 

Hur lång tid tar fotograferingen?

 

Fotografering tar ca. 1-1 1/2 timme. Det finns gott om tid för ombyte.

 

 

Vad händer om jag är sjuk?

 

För att jag ska kunna ta naturliga och fina bilder är det viktigt att du känner dig bra. Är du dålig är det bättre att boka om.

 

 

Vad händer sen?

 

Veckan efter kommer du tillbaka till studion och då visar jag er ca. 30 fina bilder. Du bestämmer här under bildvisningen, som tar en timme, vilka bilder och produkter ni vill beställa. Jag hjälper dig gärna hitta rätt produkter till ditt hem, en fin ram eller tavla som passar med din inredning och kanske en fin box i linne som kan ligga framme.

 

 

Kan man få bilderna digitalt också?

 

Självklart, de bilder du köper får du även som en liten digital fil. Obs inte för print, utan för att kunna ha på mobilen och lägga på sociala medier. Vill du köpa högupplösta för egen print kan du göra detta men jag rekommenderar att istället låta fotografen göra klart sitt arbete med bildframställning. Dessutom erbjuder jag så fina produkter i kvalitet och utseende som du inte kan hitta själv.

 

 

Varmt välkommen!

Contact usVälkommen hit!

skicka förfrågan

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
FÖLJ MIG PÅ @FOTOGRAFANNNAARVIDSSON

epost info@annaarvidsson.se

telefon 0737 15 38 87

Kronborgsvägen 8 i centrala Malmö