FAMILJ

FAMILJEFOTOGRAFERING MALMÖ

 

Ett familjeporträtt blir till ett härligt minne i framtiden. Du kan ta på hela familjen, endast syskon och endast föräldrar. Det är även en uppskattad present till mor- och farföräldrar, släktingar och vänner.

 

 

Hur går en familjefotografering till?

 

Först kommer ni hit på fotografering och betalar en avgift för den. Inga digitala bilder eller produkter ingår i fotoavgiften. En bildvisning ingår, här visar jag era bilder och ni väljer själva vad ni önskar beställa. Välj mellan digitala bilder eller förstoringar, album mm. Prisexempel för hyllan 18x24 590 kr, lyxig laminerad 30x40 för väggen 2200 kr, album från 4500 kr, högupplösta digitala bilder 5 st för 3900 kr, 10 st 5500 kr.

 

 

Vad kostar fotograferingen?

 

Mamma & Jag fotografering, pris 1200 kr.

Familjefotografering, pris 1800 kr.

Betalas vid fotograferingen. I priset ingår mina förberedelser, fotografering, redigering samt en bildvisningstimma. Bilder ingår inte, du beställer istället precis vad du vill ha på bildvisningen. Se vad jag erbjuder och pris längst upp under "Produkter". Helgtillägg 1500 kr.

 

KAMPANJ MAMMA & JAG

Just nu kan du lägga till denna fotografering på din barnfotografering för endast 350 kr.

 

Rekvisita

Det finns flera olika bakgrunder och fina pallar, resväskor och stolar!

 

Kan man låna kläder?

 

Det finns en hel garderob fylld av vackra kläder och håraccessoarer ditt barn kan låna. Det finns även klänningar för gravida. Kolla storlek med mig innan. Kläderna betyder mycket för vilken stil och känsla du får i bilden. Det är viktigt att de inte tar över men ändå ger det där lilla extra! Fina milda färger som beige, grått, gammelrosa och dova färger gör sig fint på bild. Spets är alltid fint på bild. Även tufft med kostym eller kavaj till killarna. Eller sommarkänsla med beige linnebyxor och skjorta! Vik gärna upp ärmar och byxben för en lite avslappnad känsla. Fint om alla är ungefär lika mycket uppklädda och tänk på att om en i gruppen har en väldigt stark rosa klänning på sig, så kommer den lysa upp och bli väldigt dominerande i bilden.

 

 

Vad ska vi tänka på?

 

Kom med fördel direkt på morgonen. Går barnet i skolan, kom direkt efter att skolan slutat. Att bli fotograferad kräver lite koncentration och det är lättast för barnet om det kommer så tidigt på dagen som möjligt. De blir trötta senare på eftermiddagen.

 

 

Hur lång tid tar fotograferingen?

 

Fotografering tar ca. 1-1 1/2 timme. Är det barn med är det viktigt att vi tar det i barnets takt och pausar om det blir för mycket. Ingen ska känna sig stressad.

 

 

 

 

 

 

 

Vad händer om mitt barn är sjukt?

 

För att jag ska kunna ta naturliga och fina bilder är det viktigt att barnet är pigg och glad. Känner sig barnet lite febrigt eller så är det ett måste att boka om.

 

 

Vad händer sen?

 

Veckan efter kommer ni tillbaka till studion och då visar jag er ca. 15 fina bilder. Ni bestämmer här under bildvisningen, som tar en timme, vilka bilder och produkter ni vill beställa. Jag hjälper er gärna hitta rätt produkter till er hem, en fin ram eller tavla som passar med er inredning och kanske en fin box i linne som kan ligga framme. Kanske har ni mycket möbler i valnöt och då kan vi hitta en fin ram i samma träslag som matchar inredningen.

 

 

Kan man få bilderna digitalt också?

 

Självklart, de bilder du köper får du även som en liten digital fil. Obs inte för print, utan för att kunna ha på mobilen och lägga på sociala medier. Vill du köpa högupplösta för egen print kan du göra detta. Men jag rekommenderar att låta fotografen göra klart sitt arbete med bildframställning. Dessutom erbjuder jag så fina produkter i kvalitet och utseende som du inte kan hitta själv.

 

 

Varmt välkommen!

 

 

 

 

Contact usVälkommen hit!

skicka förfrågan

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.
FÖLJ MIG PÅ @FOTOGRAFANNNAARVIDSSON

epost info@annaarvidsson.se

telefon 0737 15 38 87

Kronborgsvägen 8 i centrala Malmö